четвер, 21 квітня 2016 р.

Гарно навчатись - престижно

   Буська гімназія 20 квітня 2016 року гостинно відчинила двері, запросивши молодших школярів Бущини взяти участь в олімпіаді з української мови та математики. Зареєструвалися 43 учні з 24 шкіл району. З української мови переможцями стали: Юлія Смик  - І місце (Гутисько-Тур’янська ЗОШ І ст., учитель Тарас Н.І.), Павло Турчиняк - ІІ місце (Олеська ЗОШ І-ІІІ ст., учитель Іванів Л.Є.), Дарина Чучман - ІІІ місце (Красненська
ЗОШ І-ІІ ст. №1, учитель Дзядух Т.Б.). Викокі бали з математики отримали: Павло Турчиняк - І місце (Олеська ЗОШ І-ІІІ ст., учитель Іванів Л.Є.), Віталій Лось – ІІ місце (НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія- інтернат», учитель Петрик О.І.),  Дарина Чучман - ІІІ місце (Красненська ЗОШ І-ІІ ст. №1, учитель Дзядух Т.Б.).
   Гості отримали буклети з програмою дня і обґрунтованою заміткою, чому для навчання варто обирати наш навчальний заклад.
   Директор НВК Ольга Степанівна Антонишин презентувала гімназію за допомогою мультимедійної презентації «Гімназисти живуть цікаво»
   Після обіду школярів запросили на гру-квест «Моя Україна». Об’єдналися діти у команди «Синіх» і «Жовтих» за кольорами обгорток цукерків, якими їх пригостили.
   Хоч діти в обох командах були з різних шкіл, вони швидко згуртувалися і дуже вміло та заповзято працювали групою на результат. Ведучі квесту Анастасія Новосад (5(9) кл.) та Дмитро Чеховський (6(10) кл.) запропонували учням вісім етапних конкурсних завдань. Четвертокласники читали ребуси, утворювали слова, співали пісні, розгадували загадки, шукали на карті міста, розповідали легенди, визначали символи і покровителів міст і навіть збирали гриби.
  Музичним подарунком гостям гімназії стали пісні про Україну у виконанні Анастасії Гачкевич та Марти Рутецької (2(6)-А кл.).
   Справедливому журі було важко визначити переможця, адже в обох командах були найсильніші учні району. Перемогла дружба. Усі учасники гри були нагороджені іменними грамотами і солодкими призами. Сюрпризом стало те, що кожен з дітей на грамоті побачив себе на світлині.
   Гарні результати показали й інші учні, які теж отримали запрошення на навчання у нашому навчальному закладі.















   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...