понеділок, 15 лютого 2016 р.

На крилах кохання

У п’ятницю, 12 лютого 2016 року, напередодні Дня закоханих учні 5(9) класу та їх класний керівник Галина Володимирівна Гайда подарували старшокласникам та педагогам НВК чудові хвилини відпочинку.   Свято «На крилах кохання» вели Анастасія Новосад та Ігор Голодинський. Дівчата і хлопці співали, читали уривки прози та поезію про кохання – високе та шляхетне почуття. Несподівано приємно вражали сюжетні імпровізації та креативність учасників у вдало підібраних конкурсах.

   Директор НВК Ольга Степанівна Антонишин, перша вчителька Наталія Богданівна Палинська, учитель англійської мови Ірина Романівна Стойко і колишній випускник гімназії, лікар Олексій Мащак мали завдання у цей вечір справедливо і чесно судити конкурсні програми. Їм було нелегко, бо всі учасники старалися на славу. 

Захід пройшов під гаслом: «Любов, як сонце, світу відкриває безмежну велич людської краси…»  

 А потім була святкова дискотека. Чергували під час вечора не тільки учителі та учні, але й батьки. Тому випала можливість поспілкуватися у неформальній обстановці.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...