четвер, 25 лютого 2016 р.

А Сотню вже зустріли небеса…

У понеділок, 22 лютого 2016 року, учні випускного класу разом зі своїм класним керівником Березовською О.М. провели ранкову тематичну лінійку «Герої не вмирають!». Лінійку розпочали переглядом відеоролика про трагічні події Євромайдану. Перед очима гімназистів постали страшні картини реальності дворічної давності, які багатьох розчулили до сліз. Учні 7(11)-го класу вкотре нагадали, що Майдан став символом боротьби, символом утвердження європейських цінностей у споконвічно європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. Вони загинули, щоб ми могли жити гідно.
Із заключним словом звернулася до гімназистів директор НВК Ольга Степанівна Антонишин, яка наголосила, що Революція гідності починається з кожного: з почуття відповідальності, з чистоти думок та вчинків, з чесності та порядності.
Тематичну лінійку завершили хвилиною мовчання під супровід «Пливе кача».



      На ранковій лінійці цього дня учні початкової школи також вшанували Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. У доступній формі класний керівник 2-А класу Галина Павлівна Чеховська розповіла дітям про сумні події 2014 року. Вчитель пояснила  назву  «Небесна Сотня», яка символізує сотню  безстрашних героїв, що пожертвували собою заради нашої мрії про краще майбутнє. На великій перерві учні 2-А класу разом з Галиною Павлівною поставили лампадки біля меморіалу пам’яті Небесної Сотні та помолилися за душі Героїв.



     Небесна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими ангелами-охоронцями на небі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...