понеділок, 21 грудня 2015 р.

Зима нам свята принесла

У четвер, 17 грудня 2015 року, для школярів початкової школи учні 3-го догімназійного класу  під керівництвом свого класовода Лесі Казимирівни Зозулі підготували та провели фольклорне дійство «Зима нам свята принесла». 
 Поетичні рядки про чарівну зиму відразу налаштували глядачів на приємний перегляд. А несподівана феєрія – весела гра дітлахів у сніжки зі Сніговичком  –  заворожила публіку і нагадала малечі про довгоочікувані зимові розваги. В усе це дійство Леся Казимирівна майстерно вплела розповідь про народознавчі повір’я і прикмети, а також ознайомила всіх із календарем основних свят зимового циклу.
   Не обійшлося тут без Святого Миколая. Небесні зірочки принесли радісну новину: незабаром прийде Святий Миколай, але  до слухняних діток. Тут за справу взявся Антипко, який намагався посварити дівчат із хлопцями. І лише Ангели помирили дітей і запропонували написати листа Св. Миколаю. Діти просили передусім миру, добра, любові та, звичайно, іграшок. Пісня «Доброта Миколая» з уст виконавців нагадала всім про важливе: потрібно дарувати один одному свою любов.
   На святі глядачі не лише отримали позитивні емоції, почули цікаву інформацію, але й були активними учасниками під час розгадування загадок.
Свято швидко добігло кінця, а з актової зали глядачі не квапилися розходитися. Усіх зачарувала атмосфера добра й любові, яку подарували вихованці Лесі Казимирівни Зозулі.

  Нехай доброта Св. Миколая кожному подарує мир, злагоду і любов.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...