понеділок, 21 грудня 2015 р.

Десь чути в небі дзвони Св. Миколая

У четвер, 17 грудня 2015 року, учні 1-Б(5) класу та їх класний керівник Ірина Григорівна Заставна привітали учнів 1-3 (5-7) класів та їх батьків зі святом Св. Миколая. Зазвичай непосидючі і веселі діти на сцені справляли враження дуже серйозних і дорослих. Мабуть, тому що з нетерпінням чекали подарунків від Святого Миколая, адже розуміли, що приходить він лише до слухняних діток.
  Учні 1-Б класу висловили побажання, щоб усі старалися у своїх вчинках бути схожими на Миколая Чудотворця. Щоб усі були щасливими: і ті, що отримують подарунки, і ті, що дарують.

  

На свято завітав заступник голови Львівської обласної організації національної спілки журналістів Андрій Болкун з нагородами для переможців районного конкурсу художньої листівки на мотиви Різдвяних свят. Призові місця отримали Мар’яна Туркоцьо (І місце), Роксолана Митко (ІІ місце) та Соломія Жмур (ІІІ місце).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...