пʼятниця, 4 грудня 2015 р.

Пам’яті Романа Лубківського присвячується…

3 грудня 2015 року, після уроків, відбулася зустріч старшокласників НВК з директором видавництва «Каменяр» Дмитром Сапігою, прозаїком Тетяною Грунською та провідною акторкою Національного театру ім. М. Заньковецької Тетяною Павелко, присвячена пам’яті Романа Лубківського.
   Д.Сапіга розповідав учням про поета Р.Лубківського як про непересічну особистість, людину чину, який жив і творив для України. Акторка Тетяна Павелко читала довершені поетичні рядки Романа Лубківського. Тетяна Грунська розповіла про цікаву історію з життя поета, а потім зачитала уривки зі своїх власних творів. А Роман Козак (7(11) клас) та Олександр Ваврін 6(10) клас) прочитали одну з поезій Романа Лубківського як заповіт для українців.
   Довірлива атмосфера заходу спонукала Софію Дацко (7(11) клас) зачитати авторські рядки, які досі дівчина складала у шухлядку, і як нагорода за відвертість і сміливість – збірка поезій Романа Лубківського у подарунок.
   Гості подякували за теплоту зустрічі і висловили побажання і надалі проводити такі творчі заходи.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...