понеділок, 22 грудня 2014 р.

Вже чути з неба дзвони Св. Миколая…

У четвер, 18 грудня 2014 року, у НВК «Буська ЗОШ І с. – гімназія ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» пройшли заходи до Дня Чудотворця Миколая.
  Учні 3-го догімназійного класу разом з учителем Оксаною Іванівною Петрик показали фольклорне дійство до Дня Св. Миколая. Діти початкової школи отримали незабутні емоції та неймовірні враження від перегляду вистави. Змагалися сили Добра і Зла. Ангелики повчали діток бути чемними, любити і поважати батьків, старших людей, а чортики бешкетували і спонукали малечу до поганих вчинків. Перемогло Добро.
   Час пройшов непомітно і швидко. Учні залишали актову залу в очікуванні Святого Миколая …




    Підготували і провели свято до Дня Св. Миколая також учні 1(5)-их класів і їх класні керівники Галина Петрівна Куць та Ірина Романівна Стойко. Учні показали кілька коротких вистав, пов’язаних сюжетною лінією. Герої однієї з вистав вразили всіх щирою молитвою до Святого Миколая за благополучне повернення батька з війни. Незважаючи на те, що свято мало і сумовиті нотки, пов’язані з подіями на Сході України, глядачі отримали позитивні враження.
   Діти попросили у Миколая-чудотворця не подарунків, а миру і спокою в Україні. Віримо, що так і буде.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...