вівторок, 30 грудня 2014 р.

Вірте у силу добра!

У середу, 24.12.14 року, учні 1-А догімназійного класу під керівництвом Галини Павлівни Чеховської провели для батьків «Казку різдвяного Ангелика».
Ангелик,   посланець  Небесного   Учителя, запросив глядачів у  світ  незвичайної  казки,  в якій лісові мешканці готувалися до зустрічі Нового року і Різдва. Всі побачили знайомих героїв: Козу і її діток, Білку, Котика, Вовчика і Лисичку. І, як у кожній казці, не обійшлося тут без пригод. Адже Лисичка, модниця і бізнес-леді, активна користувачка Інтернет-сайту, склала бізнес-план: викрасти козеня, щоб отримати успіх у наступному році. Хитра Лиска вирішила втілити свій задум за допомогою голодного Вовчика.
Кульмінаційний момент був не очікуваний: Вовк і Лисиця під впливом наймолодшого козеняти Куцохвостика зрозуміли, що справжнє щастя може подарувати лише добре і щире серце.



          Чудову казку продовжили віншуваннями на мир, милосердя і добро. З вуст малечі лунала колядка, яку підхоплювали всі присутні.


Під   враженням   залишилися не лише діти, а й батьки, розчулені майстерною грою дітей і щирими їхніми словами.

Зі  словом до наймолодших   учнів   звернулася  Ольга Степанівна Антонишин, директор НВК. Ольга Степанівна побажала  дітям,  щоб  різдвяна  казка  любові  і  добра  ніколи  не закінчувалася у їхньому житті. А дорослих директор закликала вірити у диво і казку, як  колись,  у дитинстві. І рік прийдешній неодмінно стане таким, як ми того бажаємо.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...