пʼятниця, 12 грудня 2014 р.

Честь, відвага і звитяга

Учителі «Захисту Вітчизни» С. Мащак, А. Курчаба та учитель фізичного виховання Є.Туркевич підготували і провели  в середу, 10 грудня 2014 року, у НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І .Франка» спортивно-патріотичні змагання «Честь, відвага і звитяга», присвячені 23-ій річниці Збройних Сил України.
Змагалися дві різновікові команди - «Хортиця» і «Корсунь». Капітани представили учасників, гасло команди та побажали суперникам удачі. Змагалися хлопці, як і належало, за козацькими звичаями: пливли в уявних човнах і проходили Дніпрові пороги. Як і козацьких порогів, випробувань було дев’ять. 

Ведучі Андріана Мужик та Олег Войтович, учні 7(11)-го гімназійного класу, між конкурсами подавали історичні довідки про козацьке військо та відомості про доблесть українських вояків на Сході. Паузи для відпочинку учасників команд заповнились сучасними патріотичними піснями, які виконали старшокласниці Галина Хомич і Марта Іськів, а хлопці 2(6) класу заспівали  про козаків.









Журі у складі директора НВК О. Антонишин, заступника директора з НМР М.Ліоненко та учителя трудового навчання, вихователя Т. Шевціва підбили підсумки змагань та провели урочисте нагородження команд.

Такі змагання уже стали у НВК традиційними. Уболівальники, як завжди,  дарували улюбленим командам свою підтримку оплесками, скандуванням підбадьорливих гасел. Яскравих вражень, піднесеного настрою та позитивних емоцій вистачило на всіх!   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...