вівторок, 10 квітня 2018 р.

Міжнародний день книги

    На початку квітня діти і дорослі святкують день народження дитячої книги. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Одним із найулюбленіших казкарів усіх часів і народів визнаний Г. К. Андерсен – автор відомих казок для дітей і дорослих. Його твори, перекладені більш ніж 150 мовами, стали сценаріями численних екранізацій, мультфільмів, театральних постановок. Тому в день народження Г.К.Андерсена, 2 квітня, у всьому світі відзначаємо Міжнародний день дитячої книги.
    З нагоди свята в шкільній бібліотеці НВК відбулася літературна вікторина «Мандри у світ казок» для учнів середніх класів. Юні читачі з великим задоволенням слухали розповідь бібліотекаря Галини Михайлівни Квасниці про життя і творчий шлях великого казкаря Г. К. Андерсена і цікаві факти із життя данського письменника. Учні активно взяли участь у літературній грі «Пізнай героя», відгадували кросворди та ребуси, а також розв’язували логічні задачі та складали реклами на улюблену казку Г.Андерсена.
  У заключному слові Галина Михайлівна Квасниця наголосила, що книга має неабиякий вплив на формування духовного світу людини. Дитяча книга – перша сходинка до пізнання безмежного світу – життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...