середа, 5 жовтня 2016 р.

З вітальним концертом...

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.
   У середу, 5 жовтня 2016 р., гімназисти завітали в Будинок людей похилого віку з концертною програмою. Літні люди мали можливість насолодитися піснями як у  виконанні духовного хору, так дуетними (Анастасія Гачкевич та Марта Рутецька, 3(7)-А клас) та сольними (Аліна Кравчук 7(11) клас) номерами; почути щирі та теплі побажання, а на завершення вітального концерту отримати «солодкі» подарунки та вітальну листівку, виготовлену гімназистами.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...