пʼятниця, 28 жовтня 2016 р.

«Квітни, гімназіє, доме наш рідний»

Цьогоріч колектив гімназії відсвяткував 22-ий день народження навчального закладу. Урочисту лінійку розпочали з колективної молитви за гімназію, за шкільну родину, за Україну. Отець Андрій Баглай поблагословив присутніх на мудрі та добрі вчинки, на успішний навчальний рік.
  Хвилюючим моментом стала посвята у гімназисти першокласників та новоприбулих учнів. На знак того, що вони увійшли в гімназійну родину, старшокласники пов’язали їм стрічки «Гімназист» та вручили значки гімназиста.
  Директор НВК Ольга Степанівна Антонишин привітала присутніх зі святом і вручила нагороди найуспішнішим гімназистам. Отримали стипендію імені Дмитра Куп’яка і кращі випускники 2016 року Катерина Гуцько та Олег Шевців.
   Святкову атмосферу підкреслили пісні у виконанні Аліни Кравчук, Марти Рутецької, Анастасії Гачкевич, Вікторії Кріси, Вікторії Горин.
     Ведучими були учні 7-го класу Аліна Кравчук та Назарій Лукач.

   Здобутками учнів та вчителів пишається наш навчальний заклад, тому так гордо і велично прозвучав Гімн  гімназії «Квітни, гімназіє, доме наш рідний»










Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...