неділя, 15 травня 2016 р.

Вечір шкільних друзів

                                       Хай зустріч друзів і знайомих нагадає,
                                       Ніде так затишно і добре не буває,
                                       Як в ріднім місті й рідній нашій школі
                                       Не забувайте, любі друзі, це ніколи!

  Сьомого травня пролунав шкільний дзвінок  для випускників різних поколінь і запросив пригадати прекрасні безтурботні роки дитинства і юності. Учні НВК подарували усім, хто завітав у цей вечір у рідну школу концертну програму.
  Вели вечір Настя Новосад (5(9) кл.) та Микола Павлик (3(7) кл.). Прозвучали пісні у майстерному виконанні Христини Тихоліз (4(8)кл.), Софії Вороновської, Наталії Грабовської 6(10) кл.), Вікторії Кріси, Вікторії Горин (3(7) кл.), Марти Іськів 7(11)кл.), Наталії Красіцької (4 д/г кл.), Марти Рутецької та  Анастасії Гачкевич (2-А(6) кл.). Дівчата співали про школу і перше шкільне кохання, про учительство і материнську турботу, про рідний край  і любов до отчої землі.
 Людмила Михайлівна Юрко, заступник директора з НВР, привітала гостей свята і запевнила, що учителі завжди раді зустрічі зі своїми колишніми учнями.  
 Мультимедійну презентацію «Гімназисти живуть цікаво» прокоментували заступник директора з ВР Леся Ярославівна Фурко і педагог-організатор Світлана Вахтангівна Мащак, і запросили випускників поділитися своїми життєвими успіхами.
 Виступили випускники Олексій Палинський, Ростислав Вірста, Наталія Почапська, Олексій Мащак, Євген Туркевич, Тетяна Клим, Олесандр Кіреєв,  Юлія Бородійчук. Хтось з них закінчив школу 8 чи 10 років тому, хтось 20-ть, а хтось залишив школу тільки рік тому, проте усі вони висловили вдячність своїм учителям за знання і турботу і запевнили сьогоднішніх учнів, що дуже важливо мати певний багаж знань, коли вирушаєш за шкільний поріг, у доросле життя.
 Олексій Палинський захоплюється ударними інструментами, навчається у Львівській приватній школі SFive Drums, професійно виконав соло на барабанах як музичний подарунок випускникам.
 Олексій Мащак підкреслив, що від успіхів кожного з нас залежить успіх держави. Тому бажав усім оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...