четвер, 5 травня 2016 р.

І знову перемога!

      Минулого тижня Головним управлінням Національної поліції у Львівській області було підведено підсумки ІІІ етапу Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу "Молоде покоління за безпеку дорожнього руху" та названо переможців у різних номінаціях і вікових категоріях. У номінації "Твори декоративно-прикладного мистецтва (третя вікова категорія) переможцем стала учениця НВК "Буська ЗОШ І ст. - гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича" Митко Роксолана (І місце), яка представила на конкурс дитячу м’яку розвиваючу книжку "Капітошка у Країні правил дорожнього руху". Книжечка, виготовлена технікою "фільцювання" (сухе валяння), викликала неабиякий інтерес у дітей та їх наставників. Про це свідчать урок-подорож, який провела Галина Павлівна Чеховська у 2 догімназійному класі Буської гімназії, та практичне заняття, що організувала Галина Романівна Лемішко (старший інспектор управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області) в одному з львівських садочків.

     Дитяча м’яка розвиваюча книга "Капітошка у Країні правил дорожнього руху" є справжньою скарбничкою знань, які дитина відкриває для себе під час спілкування з нею. Вона захоплює малечу своєю незвичайною конструкцією та фактурою (сторінки книги виготовлені з фетру та новозеландської вовни), розмаїттям кольорів та яскравими образами. Кумедні та водночас реальні зображення Капітошки-пішохода і Світлофорика викликають цікавість, почуття подиву та живий інтерес до процесу пізнання правил дорожнього руху. Засвоїти їх допомагають дітям і написана Роксоланою власна казочка, і рядки з літературних творів П. Скунця "Світлофор", В. Паронова "Підземний перехід", В. Прушковської "Вчися транспорт обійти".

     Сподіваємось, що книга "Капітошка у Країні правил дорожнього руху", виготовлена власноруч Митко Роксоланою (керівник О.І. Пінчаковська), стане потужним засобом у формуванні пізнавальних інтересів дітей та буде відзначена і на IV етапі Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу "Молоде покоління за безпеку руху".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...