пʼятниця, 26 жовтня 2018 р.

Тати, мами, друзі й я - спортивна класна сім’я

       «Тати, мами, друзі й я - спортивна класна сімя» - під таким гаслом у четвер, 25 жовтня 2018 року, пройшло веселе спортивне свято в НВК «Буська ЗОШ І ступеня – гімназія-інтернат імені Є.Петрушевича при ЛНУ імені І.Франка».
      Усі: діти, батьки та запрошені бабусі й дідусі - з нетерпінням чекали початку змагань. Особливо хвилювалися батьки, адже цього разу з ініціативи класного керівника 2-го класу Лесі Казимирівни Зозулі вони стали активними  учасниками свята.
     І ось настала довгоочікувана мить. Глядачі, затамувавши подих, спостерігали за дійством у спортивному залі, яке розпочалося майстер-класом від учениць. Дівчатка з усмішкою на устах, легко та вправно показали майстерність сідання на шпагат. А у залі – шквал емоцій та бурхливі оплески. Незвичним та цікавим був поділ на команди за допомогою кольорових скріпок: червоних, зелених та жовтих. Відтак учасники кожної команди повязали на шию чи руку стрічки відповідних кольорів і придумали назви – «Капітошки», «Смайлики», «Живчики». Змагання розпочалося з привітання та представлення команд.
     На святі батьки та діти із задоволенням перевіряли свою влучність і швидкість, виконавши різноманітні завдання, які насправді були не такими вже й простими і вимагали гарної фізичної підготовки. Але дружні спортивні команди успішно подолали всі перешкоди в конкурсах із баскетбольним і волейбольним мячами, зі скакалками, обручами та кеглями, а на завершення  -  навіть із самокатами. Майстер-клас продемонстрували і батьки – гімнастичні вправи з обручами.  Піднесеного настрою та азартності додавало музичне оформлення, яке Олександр Григорович Зеліско вдало підібрав до кожного конкурсу.
     Дітям і батькам довелося позмагатися і в інтелектуальній вікторині. Команди були веселі, спритні, а головне, підтримували одне одного. Власне, поділ на команди був умовним. Доказом цього став танець у колі дітей і батьків, які взялися за руки. І це досить промовисто, бо в залі панувала атмосфера родинного затишку, тепла та єдності.
     Спортивне свято вдалося. Воно залишило незабутні враження для дітей і батьків. А найголовніше – це  власний приклад батьків здорового способу життя. Адже  саме  в сімї починається становлення і гармонійний розвиток дитини. Здорова сімя  - це основа щасливого життя.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...