пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

День Буської гімназії

Свій 24-ий День народження Буська гімназія відзначила цікавими заходами. У понеділок, 8 жовтня 2018 року, учні 4-А(8) класу провели тематичну інформхвилину «Від козацьких часів до сьогодення», присвячену святу Покрови, Дню козацтва, Дню захисника України та Дню гімназії.
У вівторок, 9 жовтня 2018 року, для майбутніх гімназистів директор НВК Ольга Степанівна Антонишин та заступник директора з НВР Людмила Михайлівна Юрко провели оглядову екскурсію у краєзнавчому музеї.











А в середу гімназисти вітальними листівками, розташованими на мольбертах , привітали свою рідну школу зі святом.




Учні 5-их (9)класів разом з директором НВК О. Антонишин та учителем історії Л. Юрко відвідали могилу Є. Петрушевича на Личаківському кладовищі та могилу К. Левицького на Янівському цвинтарі у Львові. Діти поклали квіти і помолилися  на могилах українських державотворців. А учні 6(10) класу з учителем історії А. Курчабою відвідали пам’ятні місця Буська, пов’язані з життям родини Петрушевичів.























Незабутні враження справила на відвідувачів виставка творчих робіт гімназистів та педагогів. На виставці були експозиції сучасних виробів, а також вироби старожитності, які передаються із покоління в покоління.














Підсумком відзначення Дня гімназії стала Посвята у гімназисти. Учні 1-их(5) класів та новозараховані школярі дали обіцянку гімназиста і стали частиною великої гімназійної родини. Вони пообіцяли добре вчитися, щоб у майбутньому стати справжніми будівничими держави. Директор НВК О. Антонишин привітала їх із такою знаменною подією, вручила учням нагороди за рейтинговими досягненнями та премію ім. Д. Куп'яка випускникам 2018 року Ірині Шевченко та Артурові Сидору і побажала у День гімназії усім нових перемог і відкриттів, звершення мрій і побажань. Ведучі Ірина Миляновська та Микола Павлик (6(10) кл.) висловили глибоку шану всім, від кого залежить суверенітет нашої держави, мир і спокій українського народу, бо ми пишаємося тим, що серед випускників та батьків гімназистів є захисники України. Завершальним акордом стало виконання гімну гімназії «Квітни, гімназіє, доме наш рідний».




Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...