неділя, 24 квітня 2016 р.

Серед найкращих



7 квітня 2016 року в місті Львові відбулася конференція за результатами  III обласної учнівської олімпіади з основ економіки. Захід  проходив на теренах Львівської комерційної академії  (колишній Львівський торгово-економічний інститут). Учасниками конференції стали учні – переможці Інтернет-олімпіади, за результатами тестів з економіки та есе на економічну тематику. З вітальним словом  звернулися до учнів та їх керівників Куцик В.О. – професор,  ректор Львівської комерційної академії, Гринкевич С.С. – завідувач кафедри економіки.  

  Буський район представила Чернецька Мар’яна -   учениця 11 класу НВК «Буська ЗОШ I  ступеня  - гімназія-інтернат імені Євгена Петрушевича при ЛНУ імені І. Франка». Гімназистка підготувала есе на тему «Львівщина – знаний у світі туристичний регіон», яке успішно захистила,  кваліфіковано відповідаючи на поставлені запитання від викладачів та учнів, і  отримала II місце за учать в олімпіаді,  а також сертифікат -  15% знижки на навчання у Львівській комерційній академії.

 
Керівником проекту була учитель географії та економіки Гораєцька Ірина Петрівна, яку нагородили подякою за професіоналізм у підготовці переможця олімпіади з основ економіки. В подарунок Ірині Петрівні  було вручено книгу - нарис історії Львівської Комерційної академії.
 Учні мали змогу не лише поспілкуватися зі старшими колегами–студентами, учасниками  конференції, а й ознайомитися з академією під час  цікавої екскурсії, організованої викладачами кафедри економіки. Загалом учасники та присутні отримали цікавий досвід, багато позитивних емоцій. Організатори побажали всім учасникам конференції натхнення, подальших творчих успіхів та не зупинятись на досягнутому: продовжувати  підкорювати нові вершини знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...