вівторок, 24 грудня 2019 р.

У вирі новорічного карнавалу

Сяють уже на ялинці вогні, сміхом і радістю наповнився зал, у п’ятницю 20 грудня 2019 року для учнів 4 класу НВК «Буська ЗОШ І ст. –гімназія», їх батьків та гостів відбувся музичний новорічний карнавал під керівництвом Оксани Іванівни Петрик.
Усі дружно поринули у казковий світ, в якому зустрілись із чарівною Попелюшкою,  Мальвіною та Буратіном, півником і мишенятами, Білосніжкою та гномами, казкарем, Сніговою королевою та сніжинками, Старим і Новим роком та ще багатьма героями, що  завітали на свято.
Захопливими були веселі конкурси та ігри: «Складіть мене», де з пазлів потрібно зібрати героя нового року;   «Збери слова»; «Хто я?», коли приміряючи новорічний костюм, наосліп учасники конкурсу вгадували свою постать; «Жартівливі запитання»,  де хлопчики змагались проти дівчаток, випробовуючи свій інтелект.



У залі лунали пісні та жарти, усіх надихнула гра-танок «Повтори рухи» за Андрієм Діяком та Андрієм Альбіновським, а під час конкурсу «Вгадай новорічну пісню» гості свята поринули у ностальгію разом із Олександром Григоровичем Зеліском.
  






 Слідкувала за дотриманням правил досвітчена Пані Справедливість – Ольга Степанівна Антонишин і нагороджувала переможців чарівними сніжинками. Зібравши усі сніжки з літерками учасники свята отримали побажання – «З Новим роком!».  А вдобавок теплі медові рукавички з передбаченнями на прийдешній рік.


Тож хай Ваші мрії та бажання здійснюються у Новому році!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...