середа, 30 травня 2018 р.


Стартував літній мовний табір "SUMMER CAMP-2018"

Знання іноземних мов – це шлях до успіху в сучасному світі. Володіючи хоча б однією іноземною мовою, ми можемо спілкуватися з людьми з різних континентів, досліджувати світ, цікаво подорожувати, будувати успішну кар'єру і реалізовувати власний потенціал.
Мудра  приказка говорить: «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина». Так, наприклад, англійська мова – це офіційна мова міжнародного бізнесу та торгівлі, Інтернету і техніки, науки і мистецтва. 80% ділового мовного простору займає саме англійська мова.  Володіння англійською мовою – вже не дивовижна навичка, а необхідність сьогодення. Нині її навчають у дитячих садках, школах, університетах , не кажучи вже про численні курси та тренінги. Німецька мова, нарівні з англійською, французькою, італійською, є однією з найвідоміших та найпопулярніших європейських мов у наш час. Цією мовою написана друга за величиною після англійської кількість наукових праць, художніх творів та публіцистичних текстів. У минулому столітті німецька мова  була чи не найпопулярнішою мовою у науковому світі.
Варто згадати і про французьку, яка має статус офіційної у 29 країнах світу. Ви, мабуть, подумаєте, що навряд чи знання цієї мови будуть вам користі, якщо ви не збираєтеся працювати у французькій компанії. Але якщо вже буде можливість її застосувати, то ця мова допоможе легко заручитися симпатією і вічною дружбою французів (перевірено власним досвідом).
Ми  радіємо,  що у нашому навчальному закладі гімназисти мають можливість вивчати не лише англійську мову, а й німецьку чи французьку на вибір, тим самим збільшуючи свої шанси на успішне майбутнє.
Переконані, що результативне вивчення іноземних мов можливе не лише на уроках, а й на відпочинку. Тому 29 травня 2018 року розпочав свою роботу літній мовний табір "SUMMER CAMP-2018" (керівник табору - Стойко Ірина Романівна). Протягом двох тижнів навчання іноземних мов буде поєднуватися з кращими навчальними методиками, а процес пізнання -  з відпочинком. З гімназистами працють усі педагоги-"іноземники" (Білінська Оксана Ігорівна, Гайда Галина Володимирівна, Копилець Оксана Романівна, Дячок Тетяна Йосипівна, Грипа Наталія Богданівна), передаючи їм свій досвід та знання.
Уже сьогодні гімназистів чекала  природничо-пізнавальна гра "Nature Scavenger Hunt". Діти спробували себе у ролі шукачів та дослідників, показали свої вміння комунікувати іноземною мовою, працювати у командах, аналізувати і представляти результати. Було захопливо та весело. А попереду ще багато цікавого та нового.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...