неділя, 4 лютого 2018 р.

Математичний квест «ЗОЛОТА ЛИХОМАНКА»

  У середу, 31 січня 2018 року, в Буській гімназії  ім Є. Петрушевича під керівництвом математиків Ольги Михайлівни Березовської та Ірини Григорівни Заставної  було проведено математичний квест «Золота лихоманка»  серед учнів 1(5) – 2( 6) -3(7) класів.
    Школярі змагалися у пошуку «скарбу» пірата Геометра. Щоб  заволодіти скарбом, потрібно було відгадати ключове  слово. Кожна команда, розв’язавши завдання, отримувала літери. А на  найбільш справну чекав «скарб пірата Геометра» - скринька з подарунками, солодощами тощо. Учні активно  взяли участь у квесті, допомагали їм перевірити завдання учні-старшокласники.  На кожному етапі  гри школярі  показали блискучі знання  з математики, власну креативність і гнучкість мислення. Перемогла дружба, бо майже всі три  команди одночасно прийшли по скарб і отримали    винагороду -  солодощі. І діти, і вчителі були задоволені результатом змагання. Гра подарувала дітям незабутні емоції і враження, а головне – навчила працювати в команді.  








Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...