пʼятниця, 13 жовтня 2017 р.

23-ій День гімназії

Двадцять третій День народження нашого навчального закладу розпочався спільним молебнем колективу гімназії у церкві святих Петра і Павла.
Цьогоріч нашу велику та дружну родину поповнили 25 першокласників та 9 учнів 3-Б, 4-Б, 5-го та 6-го класів. У переддень світлої Покрови Пресвятої Богородиці та Дня гімназії  на урочистій лінійці біля пам’ятника Євгену Петрушевичу відбулася посвята їх у гімназисти. На знак того, що вони стали частиною нашої сім’ї, отримали  символічні відзнаки – стрічки гімназиста. Нових гімназистів із такою знаменною у їх житті подією привітала директор НВК Ольга Степанівна Антонишин. У своєму слові очільник закладу побажала усьому гімназійному колективу успіхів, наснаги до праці, миру та усіляких гараздів, вручила нагороди за рейтинговими досягненнями та премію фонду імені Дмитра Куп’яка випускникам 2016-17 н.р. Ользі Бабяк та Назарію Лукачу.
14 жовтня – День захисника України. Ми пишаємося тим, що серед наших гімназистів та їхніх батьків є ті, кому не просто не байдужа наша з вами доля. Вони готові були пожертвувати своїм життям заради життя нашого – у непростий час для України стали в лави її оборонців. Тому висловлюючи глибоку шану, назвали їх імена та запалили вогонь вдячності біля посаджених дубків у шкільному сквері.
Нові гімназисти-першокласники загадали свої бажання і відпустили у небо з синьо-жовтими кульками. І нехай усі сили Всесвіту зберуться для того, щоб їхні мрії збулися.













Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...