понеділок, 5 вересня 2016 р.

І знову Першовересень

Першовересень зібрав на подвір’ї усю шкільну родину на свято Першого дзвінка. Позаду залишилося тепле і безтурботне літо, попереду – новий навчальний рік.
Під ліричну шкільну мелодію ведучі Микола Павлик та Ірина Миляновська (учні 4(8) класу) на лінійку запросили першокласників-малюків та їх учительку Оксану Іванівну Петрик. А за ними учні випускного класу супроводжували на свято першокласників-гімназистів. Класні керівники (Ніна Георгіївна Санжара та Андрій Степанович Курчаба ) кожен по-своєму раділи за своїх дітей.
Директор НВК Ольга Степанівна Антонишин привітала всіх з новим навчальним роком і вручила нагороди за минулий рік учням та педагогам школи. З вітальним словом звернулася до колективу НВК і методист РІМЦ відділу освіти Буської РДА Богдана Яківна Сорочинська.
Завітали на свято й казкові герої  - Знайко і Незнайко (учні  2-го класу Володя Вовчастий та Олег Зозуля), які запросили учнів у цікаву мандрівку стежками знань.
А з 25-річчям Незалежності України учениця 7(11) класу Аліна Кравчук привітала піснею Олександра Пономарьова «Заспіваймо пісню про Україну!»
Хай мир і злагода панують у нашій державі, і тоді все добре буде й у нашій школі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...