понеділок, 19 жовтня 2015 р.

День Буської гімназії

   У середу, 15 жовтня 2015 року, у НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбулася урочиста лінійка з нагоди Дня гімназії.
   Усі присутні отримали благословення о. Андрія Баглая, який провів колективну молитву за гімназію, за мир і спокій в Україні.
   Цьогоріч у посвяті у гімназисти взяли участь почесні гості – бійці АТО, один з них – колишній випускник гімназії Володимир Друзь. Військовослужбовці подякували учням та вчителям за моральну і матеріальну підтримку, за листи і малюнки, які слугують символічними оберегами, і вручили стрічки гімназиста учням перших класів та значки гімназиста новоприбулим учням.
   Директор НВК Ольга Степанівна Антонишин відзначила лідерів рейтингових досягнень, вручила премію Д. Куп’яка минулорічним стипендіатам Наталії Гораєцькій і Миколі Нижнику та допомогу донеччанкам Катерині Єськовій та Інні Шовкун, які у непростих життєвих умовах змогли з відзнакою закінчити школу, успішно скласти ЗНО та стати студентами престижних вузів, а також подарувала сувеніри і вітальні листівки бійця АТО.

 Лінійка завершилася виконанням гімну «Квітни, гімназіє, доме наш рідний».





Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...