пʼятниця, 5 червня 2015 р.

Схід і Захід - разом!

    У четвер, 04.06.2015р., на теренах Бущини гостинно приймав дітей з Донецького краю НВК «Буська ЗОШ Іст.-гімназія ім. Є. Петрушевича». За давнім українським звичаєм зустрічали  гостей хлібом-сіллю. Господиня закладу  Антонишин Ольга Степанівна  продемонструвала ролик про життя Є. Петрушевича, розповіла про історію створення гімназії, а також  ознайомила всіх присутніх зі шкільними справами учнів НВК.
    Гімназисти разом з гуртківцями Буського БДЮТ  привітали шановних гостей святковим концертом.
    Вели свято старшокласники Тетяна Олійник та Владислав Квочін, учень, який прибув до НВК з м. Горлівка Донецької обл.
   У залі панувала атмосфера родинного тепла Сходу і Заходу. Особливо зворушливим було те, як гості з Донеччини підспівували найменшим учасникам дійства - гурту "Промінці". 
   Дорога до всього великого має завжди свій початок - і ним є материнська колискова пісня. Цього разу вона прозвучала у виконанні матері і доньки Оксани і Марти Рутецьких.
   А завершальна пісня гуртківців БДЮТ Рутецької Марти та Гачкевич Анастасії «Україна – це ти!» ще раз довела, що в єдності наша сила. І лише спільними зусиллями  ми здолаємо всі перешкоди!









   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...