пʼятниця, 17 жовтня 2014 р.

І зорепадом пронеслись 20 років...



У вівторок 14 жовтня 2014 року в день Покрови колектив гімназії отримав благословення у церкві святого Петра і Павла на усі добрі справи та починання.
А пізніше відбулась Урочиста академія з нагоди 20-річного ювілею гімназії. У цей день до школи завітали голова райради В. Замроз; заступник керівника відділу освіти Буської РДА І. Николайчук; завідувач РІМЦ Г. Максим; перший директор Буської гімназії В. Жолнович; викладачі Львівського національного університету імені І. Франка В. Зеліско та П. Довгань; представник фонду сім’ї Куп’яків Г. Шмагло; педагоги, які стояли біля витоків становлення гімназії; батьки та родичі гімназистів.
 Чисельну святочну гімназійну родину вітали:

 
Колектив ансамблю «Арніка» під керівництвом А. Діяка.
 Танки «Привітальний», "Галицький барвистий"
 

Г. Хомич з піснею "Над землею туман", 

Спортсмени кіокушинкай-карате. Керівник В. Крюков.


 Пісня «Тобі, Україно» у виконанні А.Гачкевич та М.Рутецької.
 
Родзинкою свята був виступ директора НВК О.С. Антонишин, яка нагадувала про основні віхи становлення гімназії і запрошувала людей, які внесли свій вклад у розбудову навчального закладу, встановити на іменинному торті свічі з певними символічними назвами.


Урочисті моменти – посвята у гімназисти першокласників та новоприбулих учнів, вручення стипендії випускникам 2014 року Ю. Заставському та М. Мельник.


Свято добігало кінця… Звучав гімн гімназії «Квітни, гімназіє, доме наш рідний…»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...