четвер, 22 листопада 2018 р.

Свободу не дарують просто так…

  Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш  Майдан 2004 року, який був святом Свободи і  революція 2013 року – Революція Гідності.
  21 листопада у НВК «Буська ЗОШ Iст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулася  лінійка-реквієм до Дня Гідності та Свободи. Учні 5-А класу та їх класний керівник Ірина Михайлівна Гриненко підготували виступ про патріотизм і мужність громадян, які  у 2013-2014 роках вийшли на Майдан Незалежності у Києві  на захист демократичних цінностей, прав і свобод, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Присутні переглянули документальний відеофільм про доленосні події того часу та відеомонтаж моментів підтримки Майдану учнями та педагогами НВК.  Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв.
  Народ повстав проти брехні, корупції, наруги над волею людей. І вкотре виграв цю битву, адже нікому не вдасться нас зломити!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...