пʼятниця, 24 листопада 2017 р.

Безцінний приклад великої любові до життя

Цікава зустріч

22 листопада 2017 року до учнів 4-Б класу НВК завітав Антон Дацко - український фехтувальник на візках, майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий призер і переможець Чемпіонатів і Кубків України, Європи та Світу в особистих і командних змаганнях, срібний призер Літніх Параолімпійських ігор 2012 року (Лондон), чемпіон Літніх параолімпійських ігор 2016 року (Ріо-де-Женейро).


До зустрічі з Почесним бужанином діти готувалися давно. А почалося знайомство з інтерв'ю, яке в знаменитого земляка взяла Віталіна Дзюба (в рамках проекту "Постаті, які подолали життєві труднощі і стали успішними").

Учнів цікавило все: і нагороди спортсмена, і зброя, і його враження про інші країни, правила чесної гри і спілкування з суперниками. Щирі відповіді Антона задовільнили допитливість майбутніх гімназистів.


Шановному гостю діти радо провели екскурсію "цікавими" куточками свого класу, розповіли про свої досягнення. А на згадку про зустріч подарували Антону фото-колаж зі словами вдячності за безцінний приклад великої любові до життя і побажаннями нових перемог.


Галина Кузьма, 
класний керівник 4-Б класу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...