четвер, 3 березня 2016 р.

Талант - це іскорка, яка є в кожному з нас


3 березня 2016 року у приміщенні Буського БДЮТ відбувся щорічний конкурс "Таланти твої, Україно!" Цьогоріч його учасниками  в ІІ та ІІІ вікових категоріях у номінації "Аплікація" були й учениці нашої гімназії - Туркоцьо Марта та Митко Роксолана (керівник Ольга Пінчаковська). Дівчатка представили на конкурс чудові авторські роботи.
Протягом трьох годин у присутності журі учениці виконували конкурсне завдання і таким чином підтверджували власне володіння техніками.  
Аплікації, виготовлені руками наших талановитих юних мисткинь, посіли І та ІІ місця у відповідних вікових категоріях.
Вітаємо переможців конкурсу "Таланти твої, Україно!" - Митко Роксолану, ученицю 6-го гімназійного класу (аплікації "Дерево українського роду" і "Богиня Берегиня", І місце), та Туркоцьо Марту, ученицю 1-А гімназійного класу (аплікації "Зустріч на галявині" і "Насолода вуханчиків", ІІ місце). І зичимо дівчаткам, щоб іскорка їхнього таланту  розгорілася в яскраве полум'я творчого натхнення для інших, бажання шукати себе і творити прекрасне - світ радості!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...