понеділок, 25 травня 2015 р.

День прощання з Букварем

Свято « Прощання з Букварем » відбулося 18 травня в учнів 1-А догімназійного класу .
Здається, ще вчора першокласники переступили поріг школи, а вже позаду кропітка праця дітей і вчителя Чеховської Галини Павлівни. І ось довгождана мить – прощання з Букварем.
На святі зібралася уся шкільна родина: учні, батьки, вчителі, гості. Діти старанно
підготувались, тому на сцені почувались справжніми артистами. Вони показали
своє вміння виразно декламувати вірші, вміло перевтілюватись
у різні ролі,
вітаючи головного героя  - Букварика,
роль якого виконав учень 1-го гімназійного класу Димінський Віктор.
Чудовим виступом відзначились і учениці 1-го гімназійного класу Анастасія Петрович (ведуча свята) та Софія Cлівінська (роль « Нечитахи»)
А скільки веселих пісень заспівали першокласники під керівництвом вчителя музики
О. Г. Зеліска. Не забули діти згадати і про свято Матері , яке нещодавно відзначали в Україні, виконавши зворушливу пісню Кузьми  Скрябіна « Мам…» ( соліст  Якимович Максим)
З вітальним словом виступила директор гімназії  Ольга Степанівна Антонишин . А на згадку про свято діти отримали почесні медалі «Прощавай Букварику», книжечки для позакласного читання  у 2-му класі та найголовніше свідоцтво про курс навчання за Букварем, отримали звання  «Читач».
У класі на дітей чекав сюрприз від літніх іменинників - солодкий стіл.
На завершення батьки подарували учням 1-А (д.)  незабутню спільну  поїздку  у Шевченківський гай. Екскурсія музеєм під відкритим небом дала змогу дітям і батькам відчути справжній колорит та автентичність українських сіл. У кожній хатині нас щиро вітали, особливо відзначивши вишиванки, у які були одягнені діти і батьки, адже екскурсія відбулась 21 травня. У цей день в Україні відзначають християнське свято Вознесіння Господнє і День вишиванки.
1-А (д/г) класу  С.К.Якимович, голова батьківського комітету.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...