вівторок, 19 травня 2015 р.

Вечір зустрічі шкільних друзів



Життя іде, роки летять, але наша школа не старіє і  ми пам’ятаємо усіх своїх випускників  і гордимося ними. Тому 16 травня наша школа гостинно відчинила двері і запросила усіх своїх випускників на вечір зустрічі шкільних друзів.
    Срібна мелодія шкільного дзвоника повернула присутніх у залі у дитинство, роки юності.
    Несподівано приємно і цікаво звернулася до випускників директор НВК Антонишин О.С. У своєму виступі Ольга Степанівна майстерно поєднала усе, про що хотіла сказати з поетичним словом Ліни Костенко. А вчитель української мови та літератури Коваль С.П. підготувала для випускників жменю шкільного гумору у вигляді цитат із учнівських творів, які ще й дуже влучно прокоментувала.
   Справили неабияке враження і виступи гімназистів. У міні-виставах добре показали свої акторські здібності Оксана Бербека, Дмитро Чеховський, Анастасія Новосад, Роксолана Брошко. Музичні подарунки для випускників та їх учителів прозвучали від Софії Вороновської, Наталії Грабовської, Богдани Семерей, Марти Рутецької та Анастасії Гачкевич.  А першокласники Ангелінка Сорочинська і Максимко Якимович у своєму виступі поєднали і вокальні, і акторські здібності.
   Випускники розповіли про що мріяли у школі. Чиїсь мрії збулися, хтось вперто торує шлях до звершення своєї мрії, а хтось мріє уже про щось інше. Але усі вдячні рідній школі та учителям за міцні знання і за щире учительське серце, любов і турботу.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...