понеділок, 22 січня 2018 р.

Співаєм славу тій події і тепер

У понеділок, 22 січня 2018 року, у НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» учні 4-А класу та їх класний керівник Ірина Михайлівна Гриненко провели тематичну інформхвилину «Співаєм славу тій події і тепер», присвячену Дню Злуки УНР та ЗУНР. У цей день, майже сто років тому здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України.  Ще свого часу президент ЗУНР Є.Петрушевич, чиє ім’я носить Буська гімназія, сказав «…Від сьогоднішнього дня існує тільки одна Українська Народна Республіка. Нехай вона живе!" .

Сьогодні Україні знову приходиться боротися за свою єдність, волю, правду. Наша держава опинилася сам-на-сам зі складними проблемами, які мусить вирішувати не хто інший, як її народ. Кровоточать рани наших сердець з приводу того, що відбувається на Сході нашої Держави. Не висихають сльози на очах матерів, сини яких захищають єдність і незалежність рідної землі. Однак, День Соборності – це привід нагадати, що Крим та Донеччина – це Україна! Нехай вона живе!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...