понеділок, 13 березня 2017 р.

Квест «Шевченкіана 2017»

У п’ятницю,10 березня, завершальним етапом у святкуванні Шевченківських днів у НВК став квест «Шевченкіана 2017», який проводився серед учнів 5-8 класів. Квест органічно  поєднав ігрові елементи з біографічними фактами життя та творчості Т.Г.Шевченка. Команди зібралися  у фойє НВК,  отримали маршрутні листи та познайомилися із правилами гри.
   У маршрутних листах зупинки були розташовані в різному порядку так, щоб  команди не змогли зустрітися. Учасники команд проходили п’ять зупинок: «Англомовна»(учні перекладали з англійської біографічні віхи життя  Кобзаря, ставили слова у правильному порядку та читали прислів’я), «Математична» (учасникам запропонували розв’язати рівняння та задачі, аби дізнатися цікаве  про  творчість поета), «Літературна» (команди мали змогу розв’язати кросворди та відгадати ребуси), «Мистецька» (учні складали пазли з репродукцій Тараса Шевченка), «Секретна абетка» (перевірила спритність та уважність команд). Важливим у квесті було не лише збагатити знання учнів про життя і творчість Т.Г.Шевченка,  а й  формувати у дітей уміння працювати в команді, розвивати здатність до взаємодії, виховувати любов до національної культури. Закінчилася «Шевченкіана 2017» солодким сюрпризом.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...