пʼятниця, 16 грудня 2016 р.

Великі географічні перегони

 У гімназії імені Євгена Петрушевича відбувся квест – естафета під назвою «Великі географічні перегони». До участі були запрошені не лише учні середніх і старших класів, а й вчителі, які також мали змогу перевірити свої знання з географії. Напередодні квесту було розміщено оголошення, де було вказано зміст і правила перегонів. Отож,  в день естафети учасники на перервах слідували від станції до станції, відповідали на запитання і активно боролися за першість. Кожна станція мала свою назву і тематику, загалом їх було пять. Перша зупинка проводилась під назвою «Картографічна вікторина». На цьому етапі  учасники могли перевірити,  наскільки добре вони знають карту світу і вміють показувати географічні обєкти на ній. Друга зупинка називалася «Географічні загадки». Учні мали змогу перевірити не лише знання з предмету, але й власну  кмітливість. Третій етап  – «Географічні цікавинки», тут учасникам пропонувались питання, які передбачали цікаві та пізнавальні факти з географії. Передостання зупинка мала назву «Чи добре ви знаєте Україну? Так чи ні?». Учасники могли перевірити свої знання про  Батьківщину.  Фінальна зупинка називалась «Чи готовий ти подорожувати світом?». Це була своєрідна вікторина ерудитів, в основі якої були географічні питання на логіку та уважність.

 У вікторині взяли участь близько 80 учнів різних класів. Найкмітливішою і найспритнішою виявилася учениця 5 ( 9) класу-  Куса Юлія. Однак, ще 17 учнів показали добрі результати,  за що отримали заохочувальні призи і високі бали. Великі перегони розпалили в учнів жагу до нових знань та відкриттів. Враховуючи зацікавленість, бажання учнів і дальше змагатись в естафеті, можна сказати, що це не останні «перегони» школярів.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...