пʼятниця, 11 грудня 2015 р.

«Мир і щастя – не дива, тільки знай свої права!»

   З 7 по 11 грудня 2015 року в НВК проходив тиждень правових знань.
   Розпочався він у понеділок тематичною інформхвилиною «Як світло денне, нам потрібне право, бо без законів не живе держава!» про основні міжнародно-правові документи, що визначають права дітей і дорослих людей, яку підготували учні   5(9) класу.


   Квасниця Г.М., шкільний бібліотекар, оформила тематичну виставку «Знай та поважай свої права».
   У четвер, після уроків, відбулася зустріч гімназистів із Сай Т.П., начальником Буського районного управління юстиції  Львівської області, Федак Т.А., спеціалістом юстиції І категорії  та  Закалою І.Я., начальником відділу по роботі з суб’єктами Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Юристи дали вичерпні відповіді на запитання учнів, пояснили деякі життєві ситуації з точки зору Закону. Педагог-організатор Мащак С.В. вкотре нагадала учням про їх права на основі мультимедійної презентації «Конвенція ООН «Про права дитини».





   У ході зустрічі звернули увагу та обговорили  основні статті Конвенції, підвели підсумки анкетування учнів про порушення їх прав, яке проводилося минулого тижня у середніх класах, висловили побажання на наступній зустрічі поговорити про обов’язки дітей.
   Протягом тижня по класах було проведено години спілкування «Мир і щастя – не дива, тільки знай свої права!».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...