вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Класоводи першачків звітували батькам про здобутки своїх вихованців

           Добігла кінця половина першого семестру. Уже є про що звітувати! 
23 жовтня у 1-А та 1-Б догімназійних класах відбулися батьківські збори, на яких класоводи Чеховська Г.П. та Кузьма Г.Я.  презентували батькам перші здобутки своїх вихованців.
    Галина Ярославівна зробила це з допомогою своїх першачків. Діти продемонстували батькам здобуті у нелегкій навчальній праці свої перші вміння з математики, української мови, природознавства, основ здоров'я, музики. У формі гри, проте вже використовуючи доступну їм наукову термінологію, вони створювали математичні вирази, моделі слів, речень. Нелегка робота змінювалась фізкультхвилинками, окремі з яких проводили самі учні. Було тут місце і дитячій творчості. Свою пісеньку про Україну заспівала Вольська Андріана. На завершення учні зробили для батьків сюрприз - заспівали разом з учителем музики О.Г. Зеліском народну пісеньку "Ходить гарбуз по городу". 
            Батьки 1-А класу (класовод Чеховська Г.П.) мали змогу не лише послухати з уст учителя грунтовний аналіз навчальних досягнень своїх діток, але й побачити дитячу працю. Цікаво було спостерігати за реакцією батьків на коментар учителя про значення того чи іншого способу зображення постатей, предметів, кольорів на малюнку "Я і моя родина". Багато що можна було зрозуміти не лише про дитину, але, мабуть, і про самих себе.
            В обох класах на зборах була присутня психолог НВК Василик М.В., яка надала батькам інформацію про ступінь адаптації їхніх дітей до навчання та навчального середовища. На її думку, діти адаптувались цілком нормально.
           Від себе особисто хочу подякувати батькам за розуміння потреб школи, а значить і потреб їхніх дітей, для успішного навчання і виховання, за матеріальну допомогу в організації навчального середовища та за активну співпрацю з учителями. 
       Отже, перші кроки зроблено. Переконана: старт був успішним - завдяки праці вчителів-наставників, батьківській опіці та старанням першокласників!
Щасти вам усім і надалі!
О. Антонишин



Чеховська Г.П., класовод 1-А класу
"А що ж намалювала про нашу родину моя дитина?" (1-А)



Кузьма Г.Я. та Зеліско О.Г. зі своїми вихованцями, учнями 1-Б класу

"Тішимось першими здобутками своїх діточок" (1-Б)






Немає коментарів:

Дописати коментар

Перемога задля ПЕРЕМОГИ

Завдякуючи нашим Збройним Силам України, ми змогли взяти участь у другому етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч", а саме: фут...